Ingrediënten voor 4 personen
* 4 Moten stevige Vis a 150 g(bijvoorbeeld tilapia ,victoriabaars of kabeljauw)
* 1 Eetlepel Olijfolie
* 1 Eetlepel Citroensap
* 1/2 Kleine groene of gele Courgette
* 1/2 Kleine Winterpeen
* Zeezout en versgemalen Zwarte Peper
* 4 Laurierblaadjes
* Bosje Krulpeterselie
* Bosje Venkelgroen
* Takjes Tijm ,om te garneren
* Parten of plakken Citroen ,om te garneren
* Bakspray
Voorbereiding*
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bereidingswijze
* Spoel de moten vis af ,dep ze droog en bestrooi ze met zout en peper.
* Maak ondertussen dunne lange slierten(bijv. met een kaasschaaf) van de groenten en kook die 2 minuten in water met een beetje zout.
* Giet ze af en spoel ze na met koud water.
* Verhit een licht ingevette grillpan met anti-aanbaklaag en bak de moten circa 1 minuut op hoog vuur aan elke kant.
* Knip 8 rechthoeken van 25×20 cm uit vetvrij papier.
* Vet 4 van de vellen papier in met bakspray ,leg er een laurierblaadje ,wat takjes peterselie en venkelgroen op en daarna de moot vis.
* Bestrooi met zout en peper en leg op elke moot wat courgette en winterpeen.
* Vouw de randen van het papier om en maak de pakketjes dicht(niet te strak).
* Zet ze 8 minuten bovenin de hete oven.
* Haal voor het serveren het laurierblad eruit.
* Garneer met peterselie ,tijm en citroen.
* Lekker met puree met grove mosterd en frisse kropsla.
*Je kan nog een schepje gesmolten boter over de vis schenken