Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Boerenkoolstamp

500 gram gesneden boerenkool
1 kilo geschilde aardappelen (kruimig)
2 groentenboullionblokjes
witte peper
spekjes (gemarineerd met ketjap en mosterd)
gesnipperde ui
crème fraîche
boursin met knoflook
Eerst de geschilde aardappelen in stukken net onder water in een grote pan.
2 groentenboullionblokjes erbij en peper naar smaak. Boerenkool er bovenop.
Laat dit een half uur koken.
Ondertussen bak je de spek knapperig en fruit je zacht de gesnipperde ui.
Aardappelen en boerenkool afgieten. Stampen en mengen met crème fraîche, spek en ui.

Serveer de stamp met een stukje boursin erop.

Sate Ayam

Indonesische kipsaté Ingrediënten voor ongeveer 25-30 stuks houten satéprikkers 1 kilo kippendijfilets Voor de 1ste

Lees verder...

BBQ Helden

BBQ–helden heeft recepten voor vlees, vis en gevogelte. BBQ-helden.nl Of check BBQ helden op Pinterest

Lees verder...

Aardappelsalade

Ingrediënten800 gram vastkokende aardappels geschild en gehalveerd100 gram ham (dikke plak) in blokjes4 augurken in

Lees verder...